Установени са извършителките на тормоза над ученичка от СУ Го Милев“

...
Установени са извършителките на тормоза над ученичка от СУ Го Милев“
Коментари Харесай

Ето кои са момичетата, нападнали съученичка с шамари и ритници в Раднево


Установени са извършителките на издевателството над ученичка от СУ „ Го Милев “ в Раднево, клип който възмути потребителите на обществените мрежи през последните няколко дни, заяви кметът на село Знаменосец Иван Славов.

По думите му жертвата Йоана Иванова живеела единствено с майка си, била деветокласничка и от няколко дни спряла да върви в учебното заведение, след случая при който е била подложена на жесток тормоз от няколко, очевидно по-големи от нея, девойки, написа " Телеграф ".

По телефона шефът на учебното заведение Иван Боев изясни, че казусът е от началото на декември. В него взели участие 5-6 девойки от девети и осми клас, като повода за издевателството над Йоана била нейна закана да заяви на класната ръководителка за пушене на канабис.

Клипчето е било снимано от момиче със специфични потребности, което го е популяризирало в мрежата.

„ Сигналът е бил подаден в локалното районно управление (на МВР) „ Полиция “, разпоредена е била инспекция с присъединяване на специалисти от отдела за протекция на детето. Очаквам инспекцията да завърши, с цел да вземем отношение и ние. За страдание родителите стават прекомерно дейни, когато нещата прекипят, а преди този момент нехаят за държанието на децата си! “, разяснява шефът Боев.

Той отхвърля тормозът над Йоана да е бил на етническа основа.

Над 11 000 преглеждания е имало клипчето в единствено една от групите „ Раднево през днешния ден “, в останалите то е изтрито или орязано откъм бруталните подиуми.

„ Ако още веднъж чуя, че си си отворила устата, ще стане доста неприятно, разбра ли “…и  „ Искаш ли всичко да стане в кръв? Ще ти избия зъбите тука, отпадък. Ще внимаваш на кой приказваш и какво приказваш.

Всички девойки, които виждаш тук, всичките ще ти ги пусна. Мен не ме е шубе, знаеш доста добре коя съм! Виждаш ли това момиче там, чуя ли дума за нея, си мъртва. За моите девойки дума да не съм чула… “, това са единствено част от грозните закани и реплики, които са били отправени към пострадалата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР